dinsdag 19 november 2013

Dagje Groningen

Vanmorgen rustig aan gedaan en na de koffie richting de Ikea in Groningen gegaan. Bij de Ikea kan je makkelijk parkeren en dan naar de stad lopen.
Beetje door Groningen geslenterd en gelunchd bij cafe Hooghoudt op de Markt. Hier was veel aanloop van mensen die ook kwamen lunchen...en dat op een gewone dinsdag...
We hebben nog wel wat leuke dingen gekocht. Ruud wilde een broek van Brax. Dus wij naar de Beijenkorf. Een broek was in de aanbieding en van hetzelfde serie was een andere spijkerbroek niet in de aanbieding. De aanbiedingsbroek zat heel anders en niet lekkker, dan de duurdere... Bijzonder, het was uit dezelfde serie, alleen een andere kleur spijker.
Petra kwam leuke hobby dingen tegen; waarvan een doos met 10 verschillende kleuren ecoline werd aangekocht. Ook op het laatst nog even bij Ekoplaza geweest.
Daarna weer naar de Ikea gelopen. Hier weer een nieuwe klantenkaart gekocht (andere kwijt) en nog wat gedronken en een lekkere appelnotenpunt gegeten. Daarna toch nog even door de Ikea gelopen. Leuke buiten stoelen gezien
http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/10174641/#/30193224helaas past dat niet meer in de auto...
Daarna op weg naar Appingendam waar Hans ons had uitgenodigd voor het eten met nog 2 vrienden van hem. Hij had hutspot gemaakt met paardestoof. We aten het met smaak op. Hans had gedacht dan hij nog wel wat over zou houden, maar het was schoon op. En paardevlees is echt lekker.
Even na 10 gingen we weer richting huis. Maar dan is het op sommige plekken in het Hoge Noorden echt donker. Gelukkig hadden we weer veilig ons huis bereikt.
Met een wijntje al afsluiting was de dinsdag ook alweer voorbij.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten